Little warda (navy blue)

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

sale 10% sehingga 12 jun

Anak PUN PANDAI NAK FEFEELING NILOPAH YERRR...😅 

Ok2.. takpe.. Sesekala kita layan la anak anak nak bergaya cam ni kan.. Hehe 

🍃👭LITTLE WARDA PANTSUIT👭🍃 
Simple & Elegent gitteww... First time tau NK keluarkan Jubah Seluar tuk anak2.. puas jugaklah team NK buat r&d sebelum terbitnya collection baru ni!!! Jom kita tgk ciri2 best jubah seluar ni:
 🌸Material: Super fligh soft crepe(Heavy crepe) yg kurang kedut & insyaAllah selesa utk bdk2
 🌸Warna: (navy blue, turquoise, deep turquoise, purple, midnight purple, beige & dark brown) 
🌸Saiz: 6, 8, 10, 12 (kali ni saiz 4 xde ya.. sbb anak 4y ni kecik sgt lg, x pe kan tak yah loopah lagi. 😂 
🌸Harga: Sekarang ada sale 10% sehingga 12 jun
saiz 6 8 (rm89) ➡️ rm80.10
saiz 10 12(rm99)➡️rm90.10
Sekarang ada sale 10%

 🌸Detail pantsuit:

Top: Potongan moden dengan slit tepi kiri kanan, leher baju kurung beserta zip di bahagian belakang baju so, senang nak sarung ye mommies. Xde ler terkial2...
 Pant: Potongan lurus dgn poket disisi & bergetah penuh dipinggang, stretchable lah kiranya easy peazy utk anak2

Cuff: Lipatan tangan yg sgt ekslusif!! Nampak mcm officesuit pon ada so, consider boleh pakai jubah seluar ni masa formal mahupun santai2...okeh!

Berminat?? Moh mommies.. kita kasi chance kat anak2 dara tu melaram habis dengan LITTLE WARDA PANTSSUIT..

 #seluarbudak
#seluarkanakkanak
#palazzokids
#wardakids
#bajukanakkanak

back to top ⤴