Pembelian combo Baju kurung

Sorry, we are out of stocks
DETAILS

Harga promosi sepanjang ramadhan
Jatuh menjunam junam dengan pembelian combo. 
Kita slash harga jom
Asal rm110 ❌❌ ➡️ rm99
Pembelian combo ➡️ rm160😱😱 

Lihat kod baju di ruangan baju kurung dan nyatakan kod dan saiz pilihan. 

Pernah terfikir tak, nak cari ciri2 baju raya/kurung macam ni? Jangan aim nak bergaya saja tau.. 😉
Ini yang akan dapat kalau baju kurung  zara jadi pilihan ;
🌻 kualiti premium
🌻 trendy muslimah  design ✔️
🌻 superselesa - dah penat2 sampai tertidur pun, cheggini 👍 tau
🌻 tak panas
🌻 tak serap peluh, baju tak basah (breathable, jadi peluh cepat kering) 🌻 ironless 🌻 easy care - cucian mesin👍
🌻 tahan lasak.. Anak tarik tarik,  panjat2.. Mama relek je tau.. Tak risau  baju gelebeh, terkoyak, tertetas, kedut  bagai.. 🌻 tak melekap, tak  jarang, tak meluyut
🌻 bonus : smart selak  nursing access - tak nampak macam  nursing, tapi sangat memudahkan. Kain strechable, jadi bukaan boleh ikut keselesaan ibu dan anak. 🌻 ALL CAN FIT IT. Siapa tu? Anak dara, mama budak, nenek pun boleh.. Hihi.. Yang menyusukan anak, yang pregnant (sehingga 6 bulan) pun boleh.. Eh.. Specialnya. Ya memang.. Sebab material dan design yang awesome.. Tak nampak macam baju nursing/maternity pun.. Tapi sangat selesa dan memudahkan.. Milk Silk.. Try it, 
Feel it, 
Inshaa allah, will Love it.. 😊 
Qissara ZARA dan Qissara DIVA. 
Sepasang RM110❌❌.
Kita slash harga JOMMM!! Sepasang PROMO RM99 ✔
SUPERPROMO 2 pasang RM160 ❤❤ FREE SHOPPING BAG SIZE A3

back to top ⤴